Home
Schilderwerk
Behangen
Fotoalbum
Nieuwe BTW Regeling
Contact
Contactformulier

 

 

 

Binnen schilderwerk en Buiten schilderwerk

 

 

 

Al het schilderwerk aan uw woning heeft onderhoud nodig, zowel binnen als buiten. Als aan de binnenkant de kitranden of de verbindingen open staan, heeft dat gevolgen voor de buitenkant, en ook vice versa.  Aan de buitenkant staat het hout ook (nog) bloot aan andere factoren zoals zon en regen. Het is daarom verstandig om het liggende werk eens in de 2 à 3 jaar te laten controleren, zowel binnen als buiten. Als u het netjes bijhoudt en het niet tot achterstallig onderhoud laat komen, scheelt dat in uw portemonnee.

 

Op het gebied van binnen en buiten schilderwerk biedt Prent Schilderwerken  vele mogelijkheden.

 

 

Schilderwerk binnen:

 

Bij schilderwerk binnen denkt u waarschijnlijk als eerste aan de wanden, plafonds, deuren en kozijnen, maar de radiatoren hebben bijvoorbeeld ook van tijd tot tijd verzorging nodig.

Ook problemen met deuren die aanlopen of kleine  beschadigingen van het houtwerk, deze kunnen gemakkelijk verholpen worden.  Als dit is gebeurd (bijvoorbeeld: reparatie aan een deur of kozijn) kan het schilderwerk in verschillende glansgraden en kleur afgewerkt worden.

 

Plafonds:

 

De meest voorkomende problemen bij plafonds zijn o.a. bladderen, scheuren, doorslag van nicotine of plekken van een lekkage. Prent Schilderwerken kan verschillende oplossingen bieden, van een nieuwe stuclaag tot het repareren van het plafond.

 

Wanden:

Het is mogelijk om rechtstreeks de wanden te sauzen met de kleur die u uit de kleurenwaaier heeft gekozen. Met de juiste voorbehandeling kunnen de wanden van verschillende soorten latex of kwarts in diverse kleuren en fraaie structuren worden voorzien. Tot aan de laatste dekkende laag kan de kleur ter plekke nog iets aan uw smaak worden aangepast.

 

De wanden behangen met traditioneel behang of glasweefsel is ook een van de vele mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

Schilderwerk buiten:

 

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen en bedrijfspanden.

Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie o.a. tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout.

 

Prent Schilderwerken denkt graag met u mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Uiteraard werken we met eerste klas producten ( sigma,  Sikkens, veveo, Boonstoppel en Wijzenol )

 

Heeft u interesse of wilt u misschien advies of meer informatie neem dan contact met ons op.

 

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

 

 
 

Top

Prent Schilderwerken | info@prentschilderwerken.nl